Loading...

Zámok ALBE safety box XL

42,00  s DPH

Oproti štandardnému prevedenie zámku ALBE Safety box, je telo zámku v prevedení XL v hornej časti vybavené pántom a v spodnej časti úzkym vybraním pre „krk“ guleťažného zariadenia.

Loading...

Popis

Oproti štandardnému prevedenie zámku ALBE Safety box, je telo zámku v prevedení XL v hornej časti vybavené pántom a v spodnej časti úzkym vybraním pre „krk“ guleťažného zariadenia. Zámok je možné po roztvorení nasadiť zhora na ťažnú spojku zapojenú na guľový čap ťažného zariadenia. Po zovretí sa zámok na prívesný vozík zaistí zasunutím poistného strmeňa a zamkne visiacim zámkom. Zámkom možno zamknúť aj odpojený prívesný vozík. Tento typ je veľmi obľúbený u užívateľov, ktorí často nechávajú odstavený príves zapojený za automobilom.

Súčasťou balenia je vlastné rozbaľovací telo zámku, zaisťovacie strmeň a diskový nerezový zámok s dvoma kľúčmi. Zámok nie je vhodný pre použitie na špeciálne stabilizačné t’ažné spojky.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Zámok ALBE safety box XL”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

For security, use of CloudFlare's Turnstile service is required which is subject to the CloudFlare Privacy Policy and Terms of Use.